Over ons

Pretecho Before Birth

 

Welkom bij onze pretechostudio, waar het prille leven in de buik van een zwangere vrouw centraal staat. Mijn naam is Laeticia, een gepassioneerde moeder, afkomstig uit Brussel en van origine Franstalig. Meer dan 24 jaar geleden ben ik de liefde gevolgd naar Vlaanderen, waardoor ik nu tweetalig ben en zowel Franstaligen als Nederlandstaligen ouders kan bijstaan in dit wonderlijke verhaal. Vastberaden zet ik mij in om jullie een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens de zwangerschap.

 

Ik ben een gelukkige partner en moeder van 4 kinderen: Oona, Manou, Vinz en Niels, ons sterrekindje en tegelijk onze helderste ster aan onze hemel.

 

Mijn fascinatie voor het ontluikende leven in de baarmoeder werd gewekt door onze persoonlijke reis vol emotie en ontdekking. Deze ervaringen hebben me laten inzien hoe belangrijk het is om ouders een plek te bieden waar ze kunnen genieten van de prachtige reis van het prille leven. Het zijn deze inzichten, opgedaan door persoonlijke en professionele reizen, die nu het fundament vormen van onze pretechostudio. Ons doel is om een veilige en betoverende omgeving te creëren waar ouders kunnen genieten van het zien van hun ongeboren kindje en de vreugde kunnen delen met hun geliefden.

 

Bij Before Birth beleeft u dit buitengewone intense moment in een aangenaam en sprookjesachtig kader, waarbij niet-medische echografie wordt uitgevoerd met moderne apparatuur. Of u nu op zoek bent naar extra momenten om van uw ongeboren kindje te genieten of als u vindt dat er te veel tijd zit tussen de medische echo's, bij Before Birth bent u aan het juiste adres.

 

Ik hoop u en uw gasten te verrassen met een onvergetelijke ervaring, waarbij prachtige beelden van uw ongeboren kindje op groot scherm worden weergegeven. Deze beelden kunt u na afloop mee naar huis nemen om te delen met de hele familie.

 

Uw tevredenheid en het kunnen bieden van het hoogste niveau van service en kwaliteit tijdens de verschillende stadia van de zwangerschap zijn mijn belangrijkste doelstellingen.

 

Ik kijk reeds uit naar het moment waarbij we deze spannende tijd in uw leven voor de eeuwigheid kunnen vastleggen.

 

pretecho antwerpen